Junior Consultant

Omschrijving

Yellowstar is een vooruitstrevend softwarebedrijf dat de Supply Chain en onderliggende processen voorspelbaar maakt voor alle keten-partijen.

De Consultant is verantwoordelijk om de daadwerkelijke vraag van de klant te achterhalen. Vervolgens is het de verantwoordelijkheid van de Consultant, om de klant te adviseren en creatieve en functionele oplossingen te bedenken. Je vertaald de vraag van de klant aan de developer. 

 Dmv Scrum houden we de lijntjes kort en heeft de klant kennis van elke voortgang van zijn product, zodat er in vroeg stadium fouten verbeterd worden. De Consultant is staat is om het opgeleverde werk van developers te kunnen testen en zodanige feedback te geven aan de developers om het juiste rework te kunnen doen. En je begeleid de implementatie.

Verder deel je je kennis met collega's, je organiseert van Stand-ups, pokerplanningen en retrospectives; bijhouden van administratie, zoals urenregistratie en projectadministratie.


Wij bieden je een hele leuke werksfeer (gecertificeerd "Great Place to Work"), flexplekken en uitdagende projecten.

Een goed salaris en pensioen, reiskosten vergoeding en 26 vakantiedagen, vrijheid in keuze van Computer, alle mogelijkheden en ondersteuning om je zowel vakinhoudelijk als persoonlijk verder te ontwikkelen. Een hecht en enthousiast Star-team dat elke dag werkt aan het verbeteren en verbinden van logistieke ketens van Klanten.

Vrijmibo's, regelmatige events en een actief en positief personeelsbeleid.

                                      

Vereisten

  • HBO kennis en denk niveau
  • Uitmuntende kennis van de de Scrum Methode
  • Kennis en ervaring in Logistieke Processen. (SupplyChain Management/optimalisatie)
  • Kennis delen met collega's, Presentaties, stand-ups, retrospectives houden
  • Het kunnen interpreteren van reporting tools (Jasper, Cristal reports..)
  • Enige technische kennis van relational databases en verder word je intern opgeleid in programmeertaal.
  • Goede beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift